Αποδοκιμασίες κατά του Λεβέντη στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής
Ένταση επικράτησε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη καθώς η ομιλία του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο σώμα του Συνεδρίου.
Ειδικότερα, ο κ. Λεβέντης άσκησε οξεία κριτική στις πρώην ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ με ονομαστικές αναφορές στον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου και στις επιλογές τους.
Ο κ. Λεβέντης μίλησε ακόμη και για τον δανεισμό του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ επέκρινε την Φώφη Γεννηματά για την απόφαση της να μην υπερψηφίσει το νόμο για την απλή αναλογική. Απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου τόνισε πως ήταν ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια ενώ για τον Κώστα Σημίτη σημείωσε πως ήταν ο πρωθυπουργός, που έβαλε την χώρα στο ευρώ.
Ο κ. Λεβέντης απαντώντας στις αποδοκιμασίες είπε προς τους συνέδρους πως δεν ήλθε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να αποσπάσει χειροκροτήματα και έκλεισε την ομιλία του.
Σε απάντηση, το προεδρείο του Συνεδρίου και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουτσούκος τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι φιλόξενο κόμμα, ωστόσο, οι σύνεδροι δεν μπορούν να δέχονται προσβολές.
Η Ρουμανία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε και δεύτερο drone που παραβίασε τον εναέριο χώρο της
12:41
Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα φωτίσει τον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
12:40
Φωτιά - μαμούθ στη Γαλλία: Μπαράζ εκκενώσεων γύρω από το Μπορντό - Η λαίλαπα «σαρώνει» τη Μαδρίτη
12:31
Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Η Ελλάδα στηρίζει την Κύπρο - Ο συντονισμός μας πιο επίκαιρος από ποτέ
12:23