ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί μέχρι τέλους

Καμμένος: Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί μέχρι τέλους
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τη θέση ότι βρίσκεται πάντα σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση των δύο αντρών στο Μέγαρο Μαξίμου, βάζοντας «τέλος» στα σενάρια περί ρήξης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

«Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σε πείσμα όσων γράφουν σενάρια, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, με σεβασμό στις κόκκινες γραμμές» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε δημοσιογράφους. Τόνισε, επίσης, ότι πρόκειται για μια έντιμη πολιτική συνεργασία.

O Πάνος Καμμένος είπε, παράλληλα, ότι συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα και για τον κύριο σκοπό που συγκροτήθηκε η κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Οι δύο βασικοί στόχοι ήταν η έξοδος από τα μνημόνια και την επιτροπεία και η κάθαρση και πως αυτοί οι δύο στόχοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους» δήλωσε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, σημείωσε πως οι όποιες διαφοροποιήσεις εντός της κυβέρνησης είναι δείγμα δημοκρατίας και όχι δείγμα ασθένειας.

Ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές της Αδριανούπολης, ο κ. Καμμένος είπε ότι αυτό που ζητά η ελληνική πλευρά είναι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι η ελληνική πλευρά παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα. «Αυτά όλα θα τα χειριστούμε με νηφαλιότητα, σε μια κοινή γραμμή» τόνισε χαρακτηριστικά, αναφέροντας επίσης ότι είναι προς όφελος όλων το περιστατικό αυτό να λήξει το συντομότερο δυνατό.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ