25η Μαρτίου: Στα Ψαρά ο Τσίπρας, στην Ορεστιάδα ο Μητσοτάκης
Στο νησί των Ψαρών βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρίσταται στις εκδηλώσεις του Δήμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί το πρωί της Κυριακής τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου κατά την είσοδό του αποδόθηκαν τιμές από την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, αγήματα του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.
Αμέσως μετά θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ηρώων Ολοκαυτώματος και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση μαθητών και στρατιωτικών τμημάτων.
Παρόντες στις επετειακές εκδηλώσεις μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός. Επίσης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Ορεστιάδα, όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της Επανάστασης του 1821.
Αρτοποιός: Τρία τα ενεργά μέτωπα - Ολονύκτια επαγρύπνηση για τα «καντηλάκια» και αναζωπυρώσεις
23:49
Πύρινος Γολγοθάς για τη Δυτική Αττική – Μάχη για να κρατηθούν οι φλόγες μακριά από οικισμούς
23:39
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο τού παρουσίασε σχέδιο για κλιμάκωση του πολέμου κατά του Ιράν
23:27
Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή μέλος της Χαμάς που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023
23:15