ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία

Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) φωτογραφία αρχείου

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Άγκυρας εξαπέλυσε αμέσως μετά το πέρας της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα την Κυριακή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε. Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821: Πως ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε», είπε ο κ. Καμμένος ο οποίος διαβεβαίωσε ότι «οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εδαφική ακεραιότητα».

Αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Αδριανούπολη, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Ζητώ τη στήριξη των φίλων και συμμάχων για την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανούπολης. Δεν φτάνουν απλά οι δηλώσεις. Χρειάζονται πράξεις. Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους. Θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε την απελευθέρωσή τους».

Σχολιάζοντας, τέλος, τις πρακτικές της Άγκυρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, είπε: «Τέτοιες συμπεριφορές τη στέλνουνε πίσω από εκεί που ξεκίνησε, στα βάθη της Ανατολής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ