ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας: Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Τόσκας: Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Τιμούμε σήμερα όσους αγωνίστηκαν για να είναι ελεύθερος αυτός ο τόπος. Πρέπει να διδασκόμαστε απ' την ιστορία μας, πρέπει η ιστορία μας να 'ναι το βάθρο πάνω στο οποίο θα πατάμε για να κάνουμε τα επόμενα βήματα στο μέλλον», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στη σημερινή παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή.

Ο κ. Τόσκας υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για τη διατήρηση και προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, καθώς και την αλλαγή της πορείας της χώρας προς το καλύτερο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και να προασπίσουμε και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα σύνορα, όσο κι αν είναι δύσκολες οι συνθήκες -και αυτό το βλέπετε σε καθημερινή βάση. Έτσι πορευόμαστε για να ξεπεράσουμε και τα εμπόδια που προήλθαν από την οικονομική κρίση και το αμέσως επόμενο διάστημα βλέπετε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ν' αλλάξει ρότα το καράβι και η πορεία της χώρας προς το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ