Δ.Καμμένος: Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να νομίζουν ότι η κυβέρνηση είναι αριστερή, αλλά δεν είναι
«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή… Από εκεί πηγάζει και το στρες των 53 ή 53 plus».
Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής δεν δίστασε να επιτεθεί εκ νέου στο συνάδελφό του από τους ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, μετά τις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη (29/03/2018) και προκάλεσαν σάλο.
Αναφερόμενος, εξάλλου, στο Σκοπιανό, ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή συμφωνία για το ονοματολογικό, αλλά ακόμα και αν έρθει οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.
Κληθείς να σχολιάσει πώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να πάρουμε το υπουργείο Εξωτερικών».
Τέλος, εκτίμησε πως οι εκλογές μπορούν να γίνουν νωρίτερα από το τυπικό τέλος της τετραετίας, «γιατί», όπως είπε, «η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του ’19 και όχι το Σεπτέμβριο του ‘19».
Διευρύνεται το ενδιαφέρον ξένων εταιρειών για παραγωγή δορυφόρων στην Ελλάδα- Ποια μπαίνει στη λίστα
08:00
Εύα Σαριγγαλά: Πρέπει να διατηρήσουμε την ελληνική ταυτότητα του τουριστικού μας προϊόντος
08:00
Οι ταινίες της εβδομάδας: «Ντίγκερ» με Τομ Κρουζ, Αν Χάθαγουεϊ και ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ
07:50
Τα «κλειδιά» των 120 δόσεων με ελάχιστη 30 ευρώ: Ποιοι και τι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
07:50