ΝΔ: Μια κυβέρνηση σκορποχώρι, να μην αναζητά συνενόχους για τη διαφαινόμενη διπλωματική αποτυχία της
Αιχμηρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον Νίκο Κοτζιά τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη για τις εξελίξεις στις συνομιλίες για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.
Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «μυστικές διαπραγματεύσεις» και «διπλωματική αποτυχία» της κυβέρνησης, ενώ την καλεί να ενημερώσει πρώτα τον κ. Καμμένο.
«Ύστερα από τρεις μήνες μυστικών διαπραγματεύσεων που συνεχίζονται, παρότι οι εκπρόσωποι της πΓΔΜ αρνούνται να αναθεωρήσουν το Σύνταγμά τους, η κυβέρνηση αποφάσισε ξαφνικά να "ενημερώσει" τα κόμματα» σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει πως εξυπακούεται ότι θα ενημερωθεί στο επίπεδο που όρισε η κυβέρνηση.
«Θα προτείναμε, ωστόσο, στους κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά να ξεκινήσουν την "ενημέρωση" από τον κ. Καμμένο, μήπως καταλάβουν, επιτέλους, ότι είναι τραγέλαφος, μια κυβέρνηση σκορποχώρι, να αναζητά συνενόχους στην αντιπολίτευση για τη διαφαινόμενη διπλωματική αποτυχία της» συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΤΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΑΝΑΛΥΤΕΣ: Ο Τραμπ «ζυγίζει» μία πιθανή επέμβαση στο Ιράν: Ποια μορφή θα μπορούσε να έχει - Οι επιλογές και το δίλημμα
09:40
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18