Ο Νίκος Κοτζιάς ενημερώνει τη Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό
Αρχίζει αύριο Μ. Δευτέρα τις επαφές του με τους αρχηγούς των κομμάτων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το Μακεδονικό, μετά και την τριμερή συνάντηση που είχε στη Βιέννη, την περασμένη Παρασκευή, με τον ομόλογό του της πΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, και τον ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.
Αύριο στις 12 το μεσημέρι ο κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση στον Περισσό με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.
Τη Μεγάλη Τρίτη αναμένεται να συναντηθεί με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να δει τον Νίκο Κοτζιά και ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντήσει τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ, πιθανότατα τη Μ. Τρίτη.
Έκκληση Μακρόν για αναστολή των πληγμάτων εναντίον «πολιτικών υποδομών» στην Μέση Ανατολή
07:25
Το Ιράν χτύπησε ξανά τη μονάδα LNG του Κατάρ - Ο Τραμπ προειδοποιεί με «ανατίναξη» του «South Pars» - Νέες πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ
07:21
Υπό έλεγχο οι φωτιές σε εγκατάσταση φυσικού αερίου στο Κατάρ - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί
07:17
Προειδοποίηση Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα καταστρέψουν το South Pars, αν το Ιράν επιτεθεί ξανά στο Κατάρ
07:11