Έντονη ανησυχία Γ.Κουμουτσάκου για το Σκοπιανό
Σε δήλωση για τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, στην οποία έλαβε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις στο Σκοπιανό, προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο κ. Κουμουτσάκος, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στο ζήτημα. «Από την ενημέρωση που έγινε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση για το Σκοπιανό ζήτημα από τον κ. Κοτζιά, οι ανησυχίες μας εντείνονται», ανέφερε συγκεκριμένα.
Στη δήλωσή του, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ τονίζει, ακόμη, πως «η Νέα Δημοκρατία παραμένει σταθερή στην ανάγκη μιας ενιαίας, σφαιρικής και οριστικής λύσης, η οποία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που εξ αρχής έχουμε θέσει και στις εύλογες ευαισθησίες των Ελλήνων».
Συμπληρώνοντας τόνισε πως «χωρίς μια τέτοια λύση, δεν νοείται να δοθεί στην πΓΔΜ η δυνατότητα οποιασδήποτε περαιτέρω προσέγγισής της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».
Μουσείο Ρενουάρ: Αυτοί είναι οι πίνακες που έκλεψαν οι δράστες - Τους... έπεσε ο ένας στην καταδίωξη
13:51
Ισραηλινός πρόεδρος: «Στη λάθος πλευρά της ιστορίας» η Βρετανία για τις κυρώσεις στους εποικισμούς
13:42
Έστησαν ενέδρα σε 15χρονο κάτω από το σπίτι του στο Ηράκλειο και τον ξυλοκόπησαν
13:35
Συνάντηση κορυφής για το Διάστημα στη Γαλλία - Ο Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Παρίσι
13:30