Κανέλλη: Ο Ερντογάν θα αξιοποιήσει τυχαία γεγονότα για ένα θερμό επεισόδιο
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Λιάνα Κανέλλη για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. «Ο Ερντογάν θα αξιοποιήσει θρησκευτικά, μειονοτικά, τυχαία -- όπως οι δύο στρατιωτικοί στον Έβρο-- γεγονότα, για ένα θερμό επεισόδιο, όταν τη φέρει σε θέση ισχύος», ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ.
Η κ. Κανέλλη εκτίμησε, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ότι η κυβέρνηση ήταν απροετοίμαστη και υποτίμησε το συμβάν με τους δύο στρατιωτικούς και γι' αυτό «χάθηκε πολύτιμος χρόνος», ωστόσο τόνισε ότι «τώρα, σημασία έχει να προστατευτούν οι δύο κρατούμενοι στρατιωτικοί και φυσικά, και δικονομικά και πολιτικά», «να μην στοχοποιηθούν, αλλά να μη φύγει λεπτό το μάτι μας από πάνω τους».
Εξάλλου, αναφορικά με τη βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Λάρισα, επεσήμανε ότι θα είναι «προπομπός σημαντικότερων επιχειρήσεων» και συμπλήρωσε: «όσο βαθύτερα εμπλεκόμαστε στους σχεδιασμούς του Ευρωατλαντικού Συμφώνου, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να πληρώνουμε κυριολεκτικά τα κερατιάτικα της προστασίας».
Σχετικά με την έξοδο από το Μνημόνιο που προαναγγέλλει η κυβέρνηση, η κ. Κανέλλη σχολίασε: «Πόρτα ανοίγει, πόρτα κλείνει».
Τέλος, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν «όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος ξεμείνουν από κωλοτούμπες και πάρουν και τις κατάλληλες οδηγίες από τους υποστηρικτές και συμμάχους τους ή καταρρεύσουν οι ευκαιρίες για εκμετάλλευση των εντυπώσεων».
SPONSORED
Πάνω από 10 παραβιάσεις και παραβάσεις από τουρκικά αεροσκάφη και F-16 στο Αιγαίο
20:44
Η Πολωνία πρέπει να συμμετέχει στις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία λεει ο Τουσκ
20:36
Η NASA ανακοίνωσε τους αστροναύτες του Artemis III - Ιταλός ο πρώτος ευρωπαίος της αποστολής
20:28
Ρωσία: Το υπουργείο Ψηφιακής Τεχνολογίας ζητά την άρση της απαγόρευσης του Roblox
20:22