ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλόπουλος για Έλληνες στρατιωτικούς: Η στάση τους αποδεικνύει υπεροχή της Ελλάδας

Παυλόπουλος για Έλληνες στρατιωτικούς: Η στάση τους αποδεικνύει υπεροχή της Ελλάδας
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ φωτογραφία αρχειου

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Νίκο Μητρετώδη, πατέρα του στρατιωτικού Άγγελου Μητρετώδη που κρατείται στις φυλακές Αδριανούπολης μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε από τον κ. Μητρετώδη να μεταφέρει στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς τις ευχές του για Καλή Ανάσταση, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της προεδρίας της Δημοκρατίας στο αθηναϊκό πρακτορείο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, διαβεβαίωσε τον πατέρα του στρατιωτικού, ότι η γενναιότητά τους και το ήθος τους αποδεικνύουν την τεράστια υπεροχή της Ελλάδας σε επίπεδο Ιστορίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς των δύο στρατιωτικών, με αφορμή την επίσκεψή τους στις φυλακές.

Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε στους γονείς τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Παράλληλα τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο κρατούμενους ενόψει του Πάσχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ