Κατρούγκαλος: O ΕΦΚΑ θα αναπροσαρμοστεί αν υπάρξει απόφαση του ΣτΕ
O αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών,Γιώργος Κατρούγκαλος,τόνισε πως προφανώς θα προσαρμοστεί ο νόμος αν υπάρξει απόφαση του ΣτΕ για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών.
Όμως τέτοια απόφαση του ΣτΕ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, πρόσθεσε ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σημείωσε δε ότι όσοι διαδίδουν διάφορες πληροφορίες κινδυνεύουν με το ποινικό αδίκημα της παραβίασης του δικαστικού απορρήτου.
Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πάντως ότι η ουσία του νόμου του, που είναι η ισορροπία των κανόνων, θα διατηρηθεί.
«Αυτή η ουσία δεν πρόκειται να φύγει», είπε, προσθέτοντας πως, όπως έχει αποδειχτεί, το 80% των ελεύθερων επαγγελματιών πληρώνουν λιγότερα χρήματα, ενώ το 20% είναι εύλογο να αντιδρά.
SPONSORED
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΕΗ: Το add-on της σταθερής και πώς επηρεάζει τον ανταγωνισμό στις ευρυζωνικές συνδέσεις
07:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι... λοξές ματιές προς ΝΔ φέρνουν «πονοκέφαλο» στο ΠΑΣΟΚ: Τα μηνύματα Διαμαντοπούλου - Γερουλάνου
07:31
ΚΟΣΜΟΣ
Κολομβία: Πυρά δέχτηκε το αυτοκίνητο γερουσιαστή λίγες ημέρες πριν τις εκλογές
07:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυβερνητικά στελέχη για επιστολή Κοβέσι: «Δεν θίγεται η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»
07:20
ΚΟΣΜΟΣ