Πτώση Mirage: Η Πολιτεία δεν θα ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του σμηναγού, λέει ο Παυλόπουλος
Η Πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του σμηναγού, αναφέρει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για την απώλεια του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου.
«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την απώλεια του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, ο οποίος έπεσε κατά την επιτέλεση εθνικού καθήκοντος. Και στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, διαβεβαιώνοντάς την ότι η Πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου. Επιπλέον συμμετέχω ειλικρινώς στο βαρύτατο πένθος της Πολεμικής μας Αεροπορίας», αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη σύζυγο του αδικοχαμένου Σμηναγού, Μαρία και τον πατέρα του, Απόστολο Μπαλταδώρο και τους εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Σμηναγού και επανέλαβε ότι η Πολιτεία θα είναι πάντα δίπλα τους.
Πυρκαγιά στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής - Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής
13:09
Αιγιαλεία: Τηλεφωνικές απάτες με λεία... 169.500 ευρώ – Μια σύλληψη
13:01
Η Θεσσαλονικιά που «έντυσε» την Οδύσσεια του Νόλαν με ήχους αρχαίας λύρας
12:50
Πότε θα κοπάσουν σήμερα οι ισχυροί άνεμοι - «Επιμένουν» για λίγες ακόμη ώρες
12:40