Στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Φωκάς παρά τη «συγγνώμη» του
Στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παραπέμπεται ο Αριστείδης Φωκάς με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, που φαίνεται ότι δεν πείστηκε από τη «συγγνώμη» του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων.
Ο ίδιος μετά τον σάλο που προκλήθηκε γιατί ανέχθηκε και παρότρυνε οπαδούς του ΠΑΟΚ σε υβριστικά συνθήματα εναντίον της Βουλής, σε απολογητική επιστολή του προς τη Διάσκεψη των Προέδρων ζήτησε «συγγνώμη» και διαβεβαίωσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει το κύρος και την τιμή του Κοινοβουλίου.
«Μεταξύ των φιλάθλων επικράτησαν ακραία συνθήματα, λόγω της δυσαρέσκειας για την αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ και εγώ έκανα το λάθος να μην αντιδράσω αποτρέποντάς τους», αναφέρει και τονίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του αγωνίζονται για την αναβάθμιση της πολιτικής ζωής στα βλέμματα του λαού.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας, όπως έκανε γνωστό ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη για την υπόθεση Φωκά.
Η απολογία του βουλευτή:

Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Βραχυκύκλωμα δείχνει το πόρισμα - Οι κακοτεχνίες στο «σημείο μηδέν»
23:38