Κρύο αστείο από την Καρακώστα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή
Αδιανόητο χιούμορ από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής αφού ανακοίνωσε ότι η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 23 Απριλίου, άκουσε τον Γιώργο Αρβανιτίτη της ΔΗΣΥ να προτρέπει τον παριστάμενο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη να κεράσει για την ονομαστική του εορτή.
«Θα συνεισφέρω κι εγώ ως συνονόματος», είπε ο κ. Αρβανιτίδης με την Εύη Καρακώστα να σχολιάζει: «Βεβαίως, θα κεράσει, θα πάρει κάτι από τις μίζες και θα κεράσει, όπως συνηθίζεται».
Κανένα απολύτως σχόλιο δεν έγινε από τον Γιώργο Σταθάκη που παρακολούθησε ατάραχος την επίμαχη στιχομυθία…
SPONSORED
Τι πρέπει να ξέρετε για το «PARE» - Πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ
04:00
Οι προσωρινοί πίνακες της ΔΥΠΑ για τον κοινωνικό τουρισμό συνταξιούχων
03:00
Τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής και υποστήριξης για τις Πανελλήνιες 2026
02:00
Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
01:00