Δριμεία επίθεση Μαξίμου στον Μητσοτάκη για τις επενδύσεις
«Ο ιεραπόστολος των επενδύσεων, κ. Μητσοτάκης, μοιάζει όλο και περισσότερο με τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά», αυτό αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
«Έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ», σημειώνει το Μαξίμου εξαπολύοντας βολές αναφορικά με τα στοιχεία περί επενδύσεων την τετραετία 2010-2014.
«Η ικανότητά τους να προσελκύσουν επενδύσεις εξάλλου φάνηκε από την απώλεια 25% του ΑΕΠ την περίοδο 2010-2014. Τον ενημερώνουμε ότι το 2017 καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας στις ξένες άμεσες επενδύσεις», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας το Μαξίμου αναφέρει: "Αυτό που δεν διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης, είναι εάν τα 100 δισ. επενδύσεις θα έρθουν μέσω της ίδιας offshore που χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του και το Πρώτο Θέμα".
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Βραχυκύκλωμα δείχνει το πόρισμα - Οι κακοτεχνίες στο «σημείο μηδέν»
23:38
Συγκλονιστική ανακάλυψη στο Κόσοβο: Εντοπίστηκε ομαδικός τάφος με θύματα πολέμου
23:26