ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Όλοι έχουν καταλάβει το νέο παραμύθι του κ. Τσίπρα

ΝΔ: Όλοι έχουν καταλάβει το νέο παραμύθι του κ. Τσίπρα
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Το ποιος πολιτικός αρχηγός έχει ταυτιστεί με το ψέμα και την πολιτική εξαπάτηση το ξέρουν πια και τα μικρά παιδιά» απαντά, με σχετική ανακοίνωση η ΝΔ στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Όσο για τη δήθεν καθαρή έξοδο, στην οποία επιμένει ο πρωθυπουργός, η Νέα Δημοκρατία τον παραπέμπει στις δηλώσεις που έγιναν σήμερα από τον επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο περί "ενισχυμένης εποπτείας" της Ελλάδας μετά τον Αύγουστο. Αν και πάλι ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουν καταλάβει το νέο παραμύθι του, ας ξαναδιαβάσει όσα δήλωσε χθες ο κ. Τσακαλώτος» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι με αφορμή την επίσκεψη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα, το Μέγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε σήμερα δριμεία επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης «της διαπλοκής» όπως τα χαρακτήρισε, που επιχείρησαν να κρύψουν το αληθινό μήνυμα της επίσκεψης.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «τα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής που επί τρία χρόνια ενημέρωναν το κοινό τους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα στα βράχια, καταστρέφει την οικονομία, δεν πιάνει τους στόχους, θα φέρει κόφτες, τέταρτο μνημόνιο, πιστοληπτική γραμμή, νέες δεσμεύσεις και πολλά αλλά, μετά τη χθεσινή επίσκεψη Γιούνκερ και τα ξεκάθαρα μηνύματα που εξέπεμψε για «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, προφανώς έχασαν τον ύπνο τους. Όχι όμως και την ευρηματικότητά τους», προσθέτοντας ότι «επειδή όταν η πραγματικότητα δεν τους αρέσει, συνήθως αυτή την πληρώνει στα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεών τους, από χθες καταβάλλουν μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια να θάψουν την είδηση και να μας πείσουν ότι η μέρα είναι νύχτα και το άσπρο μαύρο».

Εκλογές ζητά ο Μητσοτάκης

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απηύθυνε νωρίτερα κάλεσμα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο αν πραγματικά πιστεύει τα περί καθαρής εξόδους από τα μνημόνια τον Αύγουστο.

«Απαντάμε στην προπαγάνδα της κυβέρνησης και στη δήθεν καθαρή έξοδο από τα μνημόνια. Αν εννοούν όσα υποκρτικά διαλαλούν, ας τα θέσουν στην κρίση του ελληνικού λαού. Αν πιστεύουν ότι λένε αλήθεια, ας επαληθεύσουν την αλήθεια στις κάλπες. Αν δεν φοβούνται τη ΝΔ, ας αναμετρηθούν μαζί της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στους τομεάρχες του κόμματός του, και πρόσθεσε ότι «ο κύκλος των ψεμάτων και της ανευθυνότητας πρέπει να κλείσει με εκλογές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ