ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας φοβάται να πάει σε εκλογές

Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας φοβάται να πάει σε εκλογές
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Το αποκαλούμενο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο δεν είναι αποτέλεσμα συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων. Είναι αντανάκλαση της εικόνας μιας απαξιωμένης κυβέρνησης στα μάτια των Ελλήνων», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και προσθέτει ότι «δεν έχει νόημα να προσπαθείς να αποδομείς μια κυβέρνηση που καθημερινά προσφέρει δείγματα της ανικανότητάς της».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, υποστηρίζει ότι «το μήνυμα που εκπέμπει συνεχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη μας, είναι ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για μια διαφορετική Ελλάδα, της αξιοκρατίας, της αριστείας, της εξωστρέφειας και της συνεργασίας».

Η Μαρία Σπυράκη εκτιμά ότι «η πραγματική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτυπωθεί όταν η χώρα επανέλθει στην κανονικότητα, έπειτα από την εκλογή μιας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Τότε είναι που θα δείτε και τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που καβάλησε το κύμα της οργής και της αγανάκτησης, που διακρίθηκε στην αντίδραση αλλά πάτωσε στη δράση, να καταγράφει εκλογικά την πραγματική του επιρροή. Γι’ αυτό και ο κ. Τσίπρας φοβάται τις εκλογές», τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ