Περιοδεία βουλευτών της ΝΔ σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας
Πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας θα επισκεφτεί αύριο, Κυριακή, κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. Στόχος των επισκέψεων των βουλευτών είναι η ανάδειξη και προβολή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, τόσο για τη ΔΕΗ όσο και γενικότερα για την ενεργειακή πολιτική της χώρας.
Το κλιμάκιο απαρτίζουν η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, η οποία θα επισκεφθεί την Κοζάνη, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη Φλώρινα, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος θα επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος οι οποίοι θα επισκεφθούν το Αμύνταιο.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών, οι βουλευτές θα συμμετάσχουν σε ξεχωριστές, μικρές συσκέψεις σε κάθε πόλη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων, των εμπορικών συλλόγων, των συλλόγων συνταξιούχων ΔΕΗ, με κομματικά στελέχη και εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων.
Πάσχα με «άρωμα» καλοκαιριού και λίγες βροχές - Οι περιοχές που θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς (pic&vid)
17:04
Επιχείρηση «Spark - Down»: Η ΕΛ.ΑΣ κατάσχεσε σχεδόν 100.000 βεγγαλικά για το Πάσχα - 23 συλλήψεις (vid)
16:56
e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών σε περισσότερους από 1.000 συνταξιούχους
16:48
Σε εξέλιξη η έξοδος για το Πάσχα: Χιλιάδες στους δρόμους, κοσμοσυρροή σε λιμάνια και ΚΤΕΛ
16:41