ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προ ημερησίας για την οικονομία ζητά η Γεννηματά

Προ ημερησίας για την οικονομία ζητά η Γεννηματά
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκλογές για να αποφασίσουν οι πολίτες ποιους θα εμπιστευθούν για να οδηγήσουν τη χώρα στη μεταμνημονιακή πορεία, ζητά η Φώφη Γεννηματά στην επιστολή της για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για το περιεχόμενο των κρίσιμων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους εταίρους και δανειστές. 

«Η χώρα και ο λαός μας δεν επιτρέπεται να βρεθούν μπροστά σε τετελεσμένα. Γι αυτό το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει ότι τώρα είναι η ώρα ο Ελληνικός λαός, αυτός και μόνο να αποφασίσει τους όρους και τις εγγυήσεις για τη βιώσιμη έξοδο από την κρίση και να επιλέξει σε ποιούς θα εμπιστευθεί να οδηγήσουν αυτή την πορεία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η επικεφαλής της ΔΗΣΥ μιλά για διαπραγμάτευση ερήμην του λαού και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αντιμετωπίζει τις εξελίξεις με μοναδικό κριτήριο την πολιτική της επιβίωση και τον μικροκομματικό της σχεδιασμό, οδηγώντας τη χώρα σε αχαρτογράφητα νερά».

Η κ. Γεννηματά βάλλει και κατά της ΝΔ, «ότι ενώ ζητά εδώ και δυο χρόνια συνεχώς εκλογές, τώρα παρακολουθεί αμήχανα την κυβέρνηση να διαπραγματεύεται την προοπτική της χώρας».

Δείτε (εδώ) ολόκληρη την επιστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ