«Μύλος» τα κόμματα στην αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια
«Μύλος» έγιναν τα κόμματα στην υπόθεση της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.
Στη ΝΔ έκαναν ένα βήμα πίσω, αφήνοντας τους βουλευτές ελεύθερους να ψηφίσουν κατά συνείδηση. «Εκφράζω ως εισηγήτρια τη βάση της ΝΔ, όταν έρθει η στιγμή ο καθένας θα εκφράσει ό,τι θέλει», είπε η εισηγήτρια του κόμματος Κατερίνα Μάρκου, ενώ και στη ΔΗΣΥ που επικρατεί εμφύλιος, δεν θα τεθεί θέμα –όπως είπε η εισηγήτρια Εύη Χριστοφιλοπούλου- κομματικής πειθαρχίας.
Στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μειώνονται οι διαφωνούντες βουλευτές που ήταν στο αντάρτικο. Ο Δημήτρης Βέττας ήρε τις επιφυλάξεις του, εκτιμώντας πως κι άλλοι συνάδελφοι του θα ακολουθήσουν την δική του μέση -όπως είπε- οδό.
Στα δύο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να βαδίζει σε άλλο δρόμο από το κόμμα του, καθώς θα υπερψηφίσει το άρθρο.
Σε τεντωμένο σχοινί ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ: Επιθέσεις στα ΗΑΕ - «Δεν έχει παραβιαστεί η εκεχειρία» λέει ο Χέγκσεθ
18:39
Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου από την περιοχή της Αττικής
18:33
Δύο νεκροί από αμερικανικό πλήγμα σε σκάφος στον Ειρηνικό ύποπτο - Ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών(vid)
18:26
Η THEON συνάπτει δεσμευτική συμφωνία για την απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού της γαλλικής MERIO
18:23