Παππάς κατά Μητσοτάκη: Πλεονάζον προσωπικό είναι ο ίδιος, θα απολυθεί στις εκλογές
Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις δηλώσεις του περί «πλεονάζοντος προσωπικού στην ΕΡΤ», έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.
Με ανάρτησή του στα social media, o κ. Παππάς εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως «πλεονάζον πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα «απολυθεί» στις εκλογές».
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός έγραψε: «Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. ‘’Πλεονάζον’’ πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα ‘’απολυθεί’’ στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει».
«Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν οι γιατροί και να λείπουν νοσηλευτές» ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τον δημόσιο τομέα, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως «το τέλος υπέρ της ΕΡΤ θα μειωθεί στο μισό ... Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό».
Στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
22:00
Το σπριντ του Μακρόν στην Κίνα και οι ικανότητές του στο πινγκ πονγκ
21:52
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στην Πατρών-Κορίνθου στο Αίγιο
21:44
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (5/12) κλήρωσης
21:37