Στη Σύμη ο Προκόπης Παυλόπουλος
Στη Σύμη θα βρεθεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ώστε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Πριν από 73 χρόνια στη Σύμη, στις 8 Μαΐου του 1945, υπεγράφη η παράδοση των νησιών της Δωδεκανήσου από τους Γερμανούς στις Συμμαχικές δυνάμεις.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε ειδική πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης. Επίσης, θα εγκαινιάσει και το νέο λιμάνι του νησιού.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις θα παραστούν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, οι βουλευτές Δημήτρης Γάκης, Μάνος Κόνσολας και Κώστας Σκανδαλίδης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.
Απετράπη επίθεση την Πρωτοχρονιά στις ΗΠΑ - Το χειρόγραφο σημείωμα στο σπίτι 18χρονου
20:15
Συναγερμός στη Ρουμανία: Εθεάθησαν ρωσικά drones - Απογειώθηκαν F-16
20:04
Στις 6 Ιανουαρίου η Σύνοδος κορυφής στο Παρίσι για την Ουκρανία: «Παρών» ο Κυριάκος Μητσοτάκης
19:55
Συναγερμός στη Λαμία: Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας την Πρωτοχρονιά
19:45