ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση διακινεί σενάρια αποστασίας και αποσταθεροποίησης

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση διακινεί σενάρια αποστασίας και αποσταθεροποίησης
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αγορεύει υπό το βλέμμα του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2016 στην Ολομέλεια της Βουλής, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση για απουσία στρατηγικής, ανικανότητα διακυβέρνησης και διάλυση της κρατικής μηχανής, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2016, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση για «θεσμικό κουτσαβακισμό», υποστήριξε ότι τρέφεται από την κατάσταση που επικρατεί στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο η κυβέρνηση παρεμβαίνει χυδαία στα εσωτερικά των κομμάτων. «Δεν λέω για το ΠΑΣΟΚ, εκεί είναι εύκολα, για όλα φταίει ο Βενιζέλος», είπε και πρόσθεσε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ο καλός Καραμανλής και ο κακός Σαμαράς, ο κακός Θεοδωράκης και ο καλός Λεβέντης.

Αναρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση αναζητά συναίνεση ή πλειοψηφία και υποστήριξε ότι η ίδια η κυβέρνηση διακινεί σενάρια αποστασία και αποσταθεροποίησης. Επιτέθηκε παράλληλα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι εμπλέκεται στα μικροκομματικά παιχνίδια της κυβέρνησης, υπερβαίνοντας τα όρια του συνταγματικού του ρόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ