Τη Δευτέρα η συνάντηση του Κεφαλογιάννη με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
Το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του επικεφαλής της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
Ο κ. Κεφαλογιάννης είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που έλαβε άδεια από τις τουρκικές αρχές να συναντηθεί με τους δύο στρατιωτικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η τουρκική κυβέρνηση αποδέχθηκε το αίτημα του Έλληνα ευρωβουλευτή, το οποίο είχε υποβληθεί στις 25 Μαρτίου στα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης στην Άγκυρα, όταν βρέθηκε εκεί ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.
Το αίτημα είχε επαναλάβει ο κ. Κεφαλογιάννης στις 22 Απρίλιου, σε αντιπροσωπεία Τούρκων αξιωματούχων που επισκέφθηκε το Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες.
Πότε ξεκινούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους
03:00
Νέο κληρονομικό δίκαιο 2026: Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων
02:00
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Ποια η προθεσμία
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν
00:30