Τη Δευτέρα η συνάντηση του Κεφαλογιάννη με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
Το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του επικεφαλής της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
Ο κ. Κεφαλογιάννης είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που έλαβε άδεια από τις τουρκικές αρχές να συναντηθεί με τους δύο στρατιωτικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η τουρκική κυβέρνηση αποδέχθηκε το αίτημα του Έλληνα ευρωβουλευτή, το οποίο είχε υποβληθεί στις 25 Μαρτίου στα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης στην Άγκυρα, όταν βρέθηκε εκεί ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.
Το αίτημα είχε επαναλάβει ο κ. Κεφαλογιάννης στις 22 Απρίλιου, σε αντιπροσωπεία Τούρκων αξιωματούχων που επισκέφθηκε το Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες.
Live- Μητσοτάκης από Λάρισα: Η καλή πορεία οικονομίας μεταφράζεται σε στήριξη της κοινωνίας
13:52
Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση γέφυρας στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης - Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (pics&vid)
13:52
Ηθοποιοί – παιδιά του Χόλιγουντ που έφτασαν να κερδίσουν Όσκαρ όταν μεγάλωσαν
13:43
Το πετρελαϊκό σοκ του πολέμου στο Ιράν ξυπνά τους «εφιάλτες» του 1970 - Οι βασικές διαφορές
13:33