ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Παυλόπουλου με τους γονείς του Κούκλατζη

Συνάντηση Παυλόπουλου με τους γονείς του Κούκλατζη
EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συνάντηση με τους γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατείται στις φυλακές της Αδριανούπολης, θα έχει απόψε στην Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ. Παυλόπουλος που λίγο μετά τις 5 το απόγευμα έφτασε στην πόλη του Έβρου για τις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ζήτησε να δει από κοντά και να μιλήσει με το Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη. Αυτοί λοιπόν θα μεταβούν από την Ορεστιάδα και θα τον συναντήσουν στο ξενοδοχείο «Αστήρ Παλλάς Εγνατία» όπου έχει καταλύσει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει να πληροφορηθεί από τους γονείς του ενός εκ των φυλακισμένων στρατιωτικών σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ίδιος και ο Άγγελος Μητρετώδης, αφού τους βλέπουν στα επισκεπτήρια τους στην Αδριανούπολη, ενώ θα προσπαθήσει να τους δώσει κουράγιο στον «Γολγοθά» που ανεβαίνουν εδώ και 74 ημέρες.

Αύριο Δευτέρα εξάλλου, θα βρεθεί στις φυλακές της Αδριανούπολης ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά από ειδική άδεια που πήρε από την τουρκική κυβέρνηση, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιο Δημοσχάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ