Χάρρυ Κλυνν: Τολμώ να πω ότι υπήρξε ένας Αριστοφάνης του καιρού μας, τόνισε ο Αλ.Τσίπρας
«Τολμώ να πω ότι υπήρξε ένας Αριστοφάνης του καιρού μας». Mε αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε ο πρωθυπουργός τον ηθοποιό Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.
«Αποχαιρετώ με θλίψη έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και έναν ωραίο άνθρωπο. Ταλαντούχος, τολμηρός, διεισδυτικός, ο Χάρρυ Κλυνν ανέδειξε με την καυστική του πολιτική & κοινωνική σάτιρα τις αντιφάσεις της εποχής του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους φίλους» έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
«Με μια ματιά βαθιά, προοδευτική, κατεδάφισε με το χιούμορ και την αθυροστομία του τα ιερά, όσια και άκρως υποκριτικά στερεότυπα του συντηρητισμού, ανοίγοντας, μέσα από το γέλιο που μας χάρισε απλόχερα, ένα παράθυρο στον προβληματισμό όλων μας. Τολμώ να πω ότι υπήρξε ένας Αριστοφάνης του καιρού μας» επισήμανε ο κ. Τσίπρας.
SPONSORED
Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 με παρέλαση αστέρων στο Azteca
23:58
Το Ισραήλ απελευθέρωσε συνιδρυτή της Χαμάς μετά από δύο χρόνια κράτησης
23:58
Ανοίγει ξανά την Παρασκευή (12/6) το πρόγραμμα e-ΕΦΚΑ για τις κατασκηνώσεις
23:50
Η Ουκρανία επιβεβαιώνει την επίθεση σε διυλιστήριο πετρελαίου στη νότια Ρωσία
23:40