Καμμένος για Σκοπιανό: Δεν θα ψηφίσω ποτέ λύση με το όνομα «Μακεδονία»
Κάθετος πως δεν θα έλθει στη Βουλή καμία συμφωνία προς κύρωση για το Σκοπιανό, αν προηγουμένως δεν έχουν γίνει αλλαγές στο Σύνταγμα της πΓΔΜ, εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Alpha 98,9», ο κ. Καμμένος σημείωσε πως δεν τον ενδιαφέρει εάν θα υπάρχει ο όρος «Ίλιντεν» ή «Άνω» στην ονομασία της γείτονος.
«Εφόσον υπάρχει ο όρος Μακεδονία», όπως είπε ο υπουργός Άμυνας, «η λύση δεν είναι αποδεκτή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες».
«Οι Σκοπιανοί ζουν με τον μύθο της Μακεδονίας όμως εγώ δεν ψηφίζω ποτέ μια λύση με το όνομα Μακεδονία. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη», τόνισε.
Κατά τα λοιπά, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν θα υπάρξει στα Σκόπια πλειοψηφία ικανή που να οδηγήσει σε αλλαγή του ονόματος, ενώ σχολιάζοντας την έως τώρα πορεία των διμερών διαπραγματεύσεων είπε: «Ενώ η ελληνική πλευρά έκανε κάποια βήματα, εγώ δεν βλέπω να κάνουν και οι Σκοπιανοί το ίδιο».
Πού θα σταματήσει το «ασανσέρ» στα κρυπτονομίσματα - Τα σενάρια για νέο sell off
08:30
Αφγανιστάν: Εκρήξεις στην Καμπούλ - Στο στόχαστρο αεροσκάφη του Πακιστάν λένε οι Ταλιμπάν
08:20
Αντιπαράθεση στον ΟΗΕ: «Νόμιμη» η επίθεση λένε ΗΠΑ και Ισραήλ - «Έγκλημα πολέμου» απαντά το Ιράν
08:10
Γιατί ο άνθρωπος χρειάστηκε πάνω από 50 χρόνια για να επιστρέψει στη Σελήνη
08:00