ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας: Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει ο Ρουβίκωνας

Τόσκας: Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει ο Ρουβίκωνας
EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Νέα τοποθέτηση για τη δράση του Ρουβίκωνα έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του πολίτη, Νίκος Τόσκας, επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για «ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει».

«Είναι μικρό ποσοστό του όλου προβλήματος ο Ρουβίκωνας» δήλωσε αναφορικά με την παραβατικότητα ο αναπληρωτής υπουργός, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι δράσεις τόσο από πλευράς του (Ρουβίκωνα) όσο και από άλλες, μικρές αναρχικές ομάδες λειτουργούν εις βάρος της κυβέρνησης.

Πρέπει να δούμε ποιοι ωφελούνται, είπε ο υπουργός, τονίζοντας πως σίγουρα δεν είναι η κυβέρνηση.

Επανέλαβε τις χθεσινές του δηλώσεις περί συλλήψεων μελών του Ρουβίκωνα και επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι έχει «στρώσει το χαλί σε ακροδεξιές παρέες».

Απαντώντας στις κατηγορίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως οι αστυνομικοί θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, άλλα η πολική ηγεσία της αστυνομίας δεν τους αφήνει είπε: «Συνδικαλιστές αστυνομικοί δουλεύουν εργολαβικά για την αντιπολίτευση... Βγαίνουν στα ΜΜΕ και κάνουν επίδειξη πολικής σκέψης».

Για να στοιχειοθετήσει την άποψή του περί αλλαγής της εικόνας εγκληματικότητας στο κέντρο της πρωτεύουσας, μίλησε για την επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, αλλά και αυτή του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ