Βουλή: 15ήμερος αποκλεισμός στον Γιάννη Λαγό για την αήθη επίθεση στον Ξυδάκη
Σε 15νθήμερο αποκλεισμό από τις συνεδριάσεις της Βουλής υποχρεώνεται ο Γιάννης Λαγός μετά την απόφαση που έλαβε η Ολομέλεια για την αήθη επίθεσή του στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη.
Όλα τα κόμματα αποφάσισαν επίσης, την περικοπή κατά το ήμισυ της μηνιαίας του αποζημίωσης για τα όσα υβριστικά εκτόξευσε προς τον Νίκο Ξυδάκη κι άλλους βουλευτές τον περασμένο Μάρτιο, αποκαλώντας τους «προδότες» και «πουλημένους».
Ο ίδιος, παίρνοντας το λόγο, εμφανίστηκε αμετανόητος, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες αήθεις επιθέσεις.
Ισχυρίστηκε ότι δεν αναγνωρίζει τον κ. Βούτση ως πρόεδρο του Κοινοβουλίου, αλλά μόνο ως εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απευθυνόμενος προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για ξεφτιλισμένη διαδικασία, αποκαλώντας «προδότες» όσους δώσουν το όνομα της Μακεδονίας.
Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε καταβάλλονται ανά Ταμείο - Ξεκινούν από 25 Σεπτεμβρίου
04:00
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων
03:00
myLEX: Η νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ για νόμους, εγκυκλίους και φορολογικές διατάξεις
02:00
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
01:00