Σ. Αναγνωστοπούλου: Απίστευτος ο κανιβαλισμός με τις προσλήψεις των συγγενών μου
Για "απίστευτο κανιβαλισμό" μίλησε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου στον απόηχο αποκαλύψεων ότι δυο συγγενικά της πρόσωπα διορίστηκαν στο πολιτικό της γραφείο αλλά και σε αυτό του υπουργού Δικαιοσύνης.
"Θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα. Στο πολιτικό του γραφείο, μπορεί να πάρει κάποιος, βάση του νόμου, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στο περιβάλλον του; Συγγενικό ή φιλικό;", αναρωτήθηκε.
Ειδικότερα ο ανιψιός της έχει προσληφθεί το δικό της πολιτικό γραφείο ως μετακλητός υπάλληλος ενώ η ανιψιά της στο γραφείο του κ. Παρασκευόπουλου.
"Είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς 3ου βαθμού; Είμαι υπόλογη που άλλος υπουργός προσέλαβε συγγενή μου;", απόρησε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
Εκτίμησε η υπουργός ότι η πολιτική πρέπει να διεξάγεται με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους και ότι δεν πρέπει να χτυπώνται πρόσωπα γιατί στο τέλος θα "βγάζουμε μαχαίρι ο ένας στον άλλον".
Εξωδικαστικός για χρέη από 5.000 ευρώ: Πώς θα λειτουργήσει - Ποια τα οφέλη
02:00
Επίδομα αδείας: Πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους - Πώς υπολογίζεται
01:00
Θερινές εκπτώσεις 2026: Μέχρι πότε θα διαρκέσουν - Προσοχή στις παγίδες
00:30
ΟΗΕ: Μείωση στα ποσοστά πείνας παγκοσμίως - Υψηλός παραμένει ο παιδικός υποσιτισμός
23:58