ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης για την υπόθεση με το πόθεν έσχες του

Φλαμπουράρης για την υπόθεση με το πόθεν έσχες του
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε πόλεμο λάσπης που δέχεται από ορισμένα κέντρα απέδωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για την υπόθεση του πόθεν έσχες του και τις μετοχές που διατηρούσε σε τεχνική εταιρία.

Ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού εμφανώς οργισμένος από την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μάριου Σαλμά, που υποστήριξε ότι θα έπρεπε να είχε εκπέσει του αξιώματός του, προειδοποίησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον εκείνων που συνεχίζουν να αναπαράγουν το ζήτημα αυτό.

«Μην συνεχίζετε τον λασποπόλεμο που δέχομαι από πριν τις εκλογές από γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα και συνεχίζετε κάποιοι από εσάς με αποτέλεσμα τον εμπρησμό του σπιτιού μου», είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης και πρόσθεσε:

Μην συνεχίζετε γιατί θα αναλάβω πρωτοβουλίες που μέχρι τώρα δεν έχω πάρει

Στο πλευρό του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου στάθηκε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, επιχειρώντας να κόψει την κουβέντα που άνοιξε ο Μάριος Σαλμάς, λέγοντας πως σύμφωνα με το Σύνταγμα υπάρχει ασυμβίβαστο βουλευτή και μετόχου σε εταιρία που εν προκειμένω παίρνει έργα του δημοσίου. "Δεν θα κρίνουμε εμείς αυτή την υπόθεση και αυτό το απόσπασμα της ομιλίας σας δεν είχε νόημα", σχολίασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ