ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ιστορία δεν ξεκινά από τη γέννηση του Κ.Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η ιστορία δεν ξεκινά από τη γέννηση του Κ.Μητσοτάκη
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δριμεία επίθεση στην Μαρία Σπυράκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη δήλωσή της σχετικά με την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και τα όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί του θέματος. 

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αγέννητος όταν σημειώθηκε η δολοφονία, άρα δεν μπορεί να γνωρίζει την υπόθεση.

«Η σημερινή δήλωση της κ. Σπυράκη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν αγέννητος το 1963, άρα δεν μπορεί να γνωρίζει για τη δολοφονία Λαμπράκη, δεν είναι απλώς ανόητη και αστεία, αλλά εκφράζει αυθεντικά αυτό που αντιπροσωπεύει η σημερινή ηγεσία της ΝΔ», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν πρόκειται», σημειώνει η ίδια ανακοίνωση, «για άγνοια της ιστορίας αδικαιολόγητη για κάποιον που διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας, ούτε για μια ακόμα γκάφα από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο πρόεδρος της ΝΔ».

Ακόμη, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «πρόκειται για κάτι πολύ χειρότερο, για μια συνειδητή προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να διαγράψει την ιστορία και όσα αυτή μπορεί να διδάξει στις επόμενες γενιές και, βέβαια, και στην παράταξή του».

«Η ιστορία βέβαια ούτε διαγράφεται, ούτε ξαναγράφεται, ούτε ξεκινά από τη γέννηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ