Πιτσιόρλας στο CNN Greece: «Εκλογές τώρα θα ανέτρεπαν τα πάντα»
«Εκλογές τώρα θα ανέτρεπαν τα πάντα. Κανείς δεν θέλει εκλογές» είπε ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας στο CNN Greece, στο περιθώριο της ομιλίας του στο 2ο διεθνές συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και από τον Αύγουστο που θα γίνει η τυπική έξοδος από το πρόγραμμα προσαρμογής, μέχρι την ώρα των εκλογών, σε ένα περίπου χρόνο, θα φανούν τα στοιχεία της νέας πραγματικότητας που διαμορφώνεται στη χώρα» τόνισε ο κ. Πιτσιόρλας.
Αναφορικά με τις επενδύσεις, ο κ. Πιτσιόρλας είπε ότι το 2017 είχαμε ρεκόρ ξένων επενδύσεων οι οποίες έφτασαν στα επίπεδα του 2006, και οι προοπτικές είναι να αυξηθούν ακόμη περισσότερο στο επόμενο διάστημα.
Αυτό που θα χρειαστεί, όπως είπε ο κ. Πιτσιόρλας, είναι να «λύσουμε δομικά προβλήματα του ελληνικού οικονομικού συστήματος προκειμένου να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες. Αν δεν λυθούν ζητήματα που σχετίζονται με τη χωροταξία, το περιβάλλον, το κτηματολόγιο, τις χρήσεις γης κτλ δεν θα καταφέρουμε να έχουμε μεγάλα βήματα στον τομέα των επενδύσεων. Η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει λύσεις για όλα αυτά και στο τέλος της θητείας της θα έχουμε ένα τοπίο πολύ διαφορετικό στον τομέα των επενδύσεων».
Το Ισραήλ θα αποχωρήσει από τμήματα του Λιβάνου – Τράμπ: Η Συρία να αντιμετωπίσει τη Χεζμπολάχ
21:08
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας που τραυματίστηκε στο τροχαίο -Νεκροί μητέρα και βρέφος
21:00
Οριοθετημένες οι πυρκαγιές σε Σουρωτή και Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης
20:58
Επιστήμονες «ανέστησαν» ένζυμο 3,2 δισεκατομμυρίων ετών για να εξηγήσουν πώς ξεκίνησε η ζωή στη Γη
20:49