Τόσκας: Στόχος μια πιο αποτελεσματική αστυνομία
Τη σημασία της αλλαγής νοοτροπιών και συμπεριφορών, ώστε η αστυνομία να είναι «πιο φιλική στον πολίτη και πιο αποτελεσματική», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Παράλληλα, αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στα Εξάρχεια κατά καιρούς, σημείωσε ότι οι οδηγίες που έχει η Αστυνομία είναι «να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων», καθώς επίσης και ότι καταβάλλονται προσπάθειες να συλλαμβάνονται «όσοι εκτρέπονται και παραβαίνουν το νόμο» και να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.
Ο κ. Τόσκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα», έκανε λόγο για «μπαχαλάκηδες», που «δημιουργούν το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια» και που «συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών».
Τέλος, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία, ότι δεν κάνει επικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση, καθώς επίσης και ότι δεν παίρνει σαφείς θέσεις σε εθνικά θέματα ή θέματα ασφάλειας, τονίζοντας μάλιστα: «Η τακτική της ΝΔ να χαϊδεύει ή να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά για την ομαλή θεσμική δημοκρατική λειτουργία».
Σε αντίσταση απέναντι στις κυρώσεις Τραμπ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο καλεί η Διεθνής Αμνηστία
22:27
Ελευσίνα: Παραδόθηκε ο 22χρονος για την αιματηρή επίθεση με πολιτικά κίνητρα
22:18
Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης - Παραβίασε τον περιοριστικό όρο της κατ' οίκον έκτισης ποινής
22:07
Συμφωνία Τραμπ με Πούτιν: Η Ρωσία προμηθεύει τις ΗΠΑ με 300.000 τόνους πετρέλαιο
21:56