ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να κληθεί η Μαρία Παπασπύρου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά η ΝΔ

Να κληθεί η Μαρία Παπασπύρου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά η ΝΔ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Κλήση» της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, έτσι ώστε να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις για τις «εναντίον της καταγγελίες για μη αντικειμενική εκπλήρωση των καθηκόντων της», ζητά η ΝΔ.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ήδη η Ελληνική Δικαιοσύνη διέταξε Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες εναντίον του κλιμακίου της Γενικής Επιθεώρησης, που διενεργεί τον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ, για το εάν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες των εργαζομένων για απειλές και εκβιασμούς εναντίον τους, με σκοπό όχι την εξεύρεση της αληθείας, αλλά τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων.

«Η κ. Παπασπύρου καλείται ακόμη, να εξηγήσει γιατί, αν και έχει δεχθεί πολλαπλές καταγγελίες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί της παρούσης διοικήσεως, έως σήμερα δεν έχει διενεργήσει κανέναν ουσιαστικό έλεγχο των καταγγελιών αυτών παρά τις πολλές δημόσιες διαβεβαιώσεις της για το αντίθετο», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ