Την Τρίτη 19 Ιουνίου η ακρόαση της Μαρίας Παπασπύρου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Για την Τρίτη 19 Ιουνίου προγραμματίστηκε η ακρόαση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Η κλήση της ορίστηκε μετά από αίτημα της ΝΔ, προκειμένου να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις για τις συνεχείς εναντίον της καταγγελίες για μη αντικειμενική εκπλήρωση των καθηκόντων της.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με δήλωσή του είχε αναφέρει πως ήδη η Ελληνική Δικαιοσύνη διέταξε Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες εναντίον του κλιμακίου της Γενικής Επιθεώρησης, που διενεργεί τον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ και πως η κ. Παπασπύρου να πρέπει ακόμη, να απαντήσει «γιατί, αν και έχει δεχθεί πολλαπλές καταγγελίες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί της παρούσης διοικήσεως, έως σήμερα δεν έχει διενεργήσει κανέναν ουσιαστικό έλεγχο των καταγγελιών αυτών παρά τις πολλές δημόσιες διαβεβαιώσεις της για το αντίθετο».
Η Mercedes-AMG CLE 646 των 646 ίππων εξαντλήθηκε μόλις ανακοινώθηκε
23:58
Ρωσική τράπεζα στο πακέτο κυρώσεων των ΗΠΑ για το Ιράν: «Στήριζε οικονομικά το καθεστώς»
23:49
Κωνσταντοπούλου για Μαζωνάκη: Ένας μεγάλος καλλιτέχνης που νοιαζόταν και βοηθούσε τους ανθρώπους
23:40
Αποκαλύψεις δίχως τέλος για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Αντιμέτωποι με ισόβια οι δύο γιατροί
23:32