ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μύλος» στο ΚΙΝΑΛ για το Σκοπιανό

«Μύλος» στο ΚΙΝΑΛ για το Σκοπιανό
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Bγήκαν τα μαχαίρια στο Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και τη διαφαινόμενη συμφωνία.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από τη ΔΗΣΥ επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα στον Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος κατά πολλούς φλερτάρει ανοιχτά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δηλώσεις του βουλευτή του Ποταμιού σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως τίθεται θέμα συνοχής στο Κίνημα Αλλαγής εάν η ΔΗΣΥ δεν υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι τη συμφωνία για το Σκοπιανό και πως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει το κόμμα του να επανεξετάσει την απόφασή του για κοινή πορεία, εξόργισε τον κ. Κωνσταντινόπουλο.

«Η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα», ήταν το αιχμηρό σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που αναφερόμενος στον βουλευτή του Ποταμιού είπε: «Ξεκίνησε από τον Συνασπισμό, έγινε στην πορεία ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πήγε στο Ποτάμι και τώρα θέλει να γυρίσει πίσω. Είναι δικαίωμα του καθενός ας το επιλέξουν οι πολίτες και αξιολογήστε και εσείς την στάση τους. Εμείς που περάσαμε πολλά και είμαστε όρθιοι λέμε σε όλους αυτούς ότι η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα».

Τη λύπη του για την επίθεση που δέχθηκε ο Σπύρος Δανέλλης εξέφρασε εκ μέρους του Ποταμιού ο Γιώργος Μαυρωτάς.

«Το βήμα της Βουλής δεν είναι για να χρησιμοποιείται για τις εσωκομματικές συζητήσεις και διευθετήσεις», είπε, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στο συνάδελφό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ