«Μύλος» με την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα
Δυσκολίες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πολλοί βουλευτές με την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορίας επί της αρχής και σειράς άρθρων του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την τέταρτη αξιολόγηση, επικράτησε σύγχυση όταν διαπιστώθηκε ότι 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ψηφίσει όλα τα άρθρα.
Άγνωστο πάντως, παραμένει μέχρι αυτή την ώρα αν το «μπάχαλο» που προκλήθηκε οφειλόταν σε τεχνικό ή ανθρώπινο λάθος.
Το θέμα ήταν ότι άρχισαν να τους φωνάζουν να επανέλθουν στην αίθουσα για να ξαναψηφίσουν.
Κοινοβουλευτικές πηγές απέδιδαν το λάθος σε προσωρινό τεχνικό πρόβλημα, ενώ την ίδια ώρα βουλευτές της αντιπολίτευσης «κάρφωναν» τους συναδέλφους τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ξέχασαν να κάνουν το λεγόμενο scroll down προκειμένου να ψηφίσουν και τα υπόλοιπα άρθρα.
Διευκρινίσεις για την εκεχειρία ζητούν τα Εμιράτα - Στόχος η δέσμευση του Ιράν για παύση επιθέσεων
22:21
Το Ιράν δηλώνει ότι παραβιάστηκαν όροι της εκεχειρίας στη σκιά του Λιβάνου - Το Μ. Σάββατο η συνάντηση στο Πακιστάν δηλώνει ο Λευκός Οίκος
22:19
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατ. ευρώ
22:17
Λευκός Οίκος για αποχώρηση ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ θα το συζητήσει με τον Ρούτε
22:10