Οι αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα από τις Πρέσπες
Με ελικόπτερο μετέβη στους Ψαράδες της Μεγάλης Πρέσπας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή για την τελετή υπογραφής της συμφωνίας με την πΓΔΜ για το ονοματολογικό.
Ο πρωθυπουργός «μοιράστηκε» το ταξίδι του προς το ακριτικό χωριό με τους ακολούθους του στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες, τόσο μέσα από το ελικόπτερο, όσο και από την περιοχή και την τελετή.
«Συναντιόμαστε σήμερα για να πράξουμε το εθνικό και πατριωτικό μας καθήκον. Να ανοίξουμε το δρόμο της ειρήνης, της συναδέλφωσης, της συνεργασίας. Τελετή υπογραφής Συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ από τους Υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας και της πΓΔΜ, Νίκο Κοτζιά και Νικολά Ντιμιτρόφ και τον Ειδικό Διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς», έγραψε ο πρωθυπουργός.
Σε άλλη ανάρτησή του αναφέρει:
Στις Πρέσπες, στο Τριεθνές, στο δικό μας ραντεβού με την ιστορία. Ένα σημείο που έχουν διασχίσει νικητές και ηττημένοι της ιστορίας. @ Ψαραδες Πρεσπων
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48
Flyover: Κλείνει ξανά την Παρασκευή για 48 ώρες τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης
23:40
Το TikTok του Αλέξη Τσίπρα για την ΕΛ.Α.Σ: Ανοίγουμε έναν νέο πολιτικό κύκλο
23:33