ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψαριανός: Είμαι ήδη εκτός Κινήματος Αλλαγής

Ψαριανός: Είμαι ήδη εκτός Κινήματος Αλλαγής
EUROKINISSI

Διευκρινίσεις για την ανάρτησή του στο twitter που «άναψε φωτιές», έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, λέγοντας ότι ενώ κάποιες πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας έχουν κατεύθυνση την Ευρώπη, «κάποια άλλη υποδιαίρεση έχει το Χαλκούτσι, "το Κατσαπλιαδιστάν". Εγώ ανήκω στους πρώτους».

 

Ο κ. Ψαριανός χαρακτήρισε λάθος την επιλογή σύμπλευσης του Ποταμιού με το Κίνημα Αλλαγής και επεσήμανε πως δεν συμφωνεί με όσους πηγαίνουν από το Ποτάμι στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ είμαι ήδη εκτός Κινήματος Αλλαγής», είπε ο κ. Ψαριανός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα» και πρόσθεσε ότι ο Τσίπρας που θα έβγαζε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, πασχίζει να βάλει κι άλλους μέσα.

«Αν Αριστερά είναι η ΣΤΑΖΙ, η KGB, ο Κουφοντίνας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τσάβες, ο Μαδούρο, εγώ δεν είμαι. Για μένα ο Ομπάμα είναι αριστερός. Για μένα πιο αριστερός είναι ο Μακρόν από τον Ολάντ. Αν στην Ελλάδα υπήρχε ένα κόμμα τύπου Μακρόν, φιλοευρωπαϊκή χωρίς αστερίσκους, μεταρρυθμιστική εκσυγχρονιστική, εγώ θα ήμουν εκεί».

Ο κ. Ψαριανός επεσήμανε ότι είναι στο Ποτάμι επειδή συμφωνήθηκε η κατεύθυνση του κόμματος. «Αν το Ποτάμι θέλει να πάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, εμένα αυτό το σχέδιο δεν με περιλαμβάνει. Αν θέλει να παλέψουμε για τη συγκρότηση ενός χώρου τύπου Μακρόν, έστω και μετά τα λάθη της εισχώρησης στο ΚΙΝΑΛ, εγώ είμαι εδώ», υπογράμμισε.

«Όταν το Ποτάμι έχει τρυφερές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ είμαι απέναντι», είπε και συμπλήρωσε «όταν με ρωτάνε αν θα πάω στη Δεξιά εγώ λέω ότι δεν είμαι Δεξιός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ