Εξελίξεις στους ΑΝΕΛ: Έκτακτη δήλωση Καμμένου από το κτήριο της Βουλής
Σε δηλώσεις θα προβεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, από το κτήριο της Βουλής αμέσως μετά τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Σημειώνεται ότι στους ΑΝΕΛ επικρατεί αναβρασμός μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ονοματολογικό. Αρχικά ήταν η διαφοροποίηση του Δημήτρη Καμμένου και η αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και στη συνέχεια η αποχώρηση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μανταλένας Παπαδοπούλου αλλά και οι αποχωρήσεις στελεχών σε τοπικό επίπεδο.
Παράλληλα, σήμερα, ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος του κόμματος, Παναγιώτης Σγουρίδης υποστήριξε ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν την συζήτηση για τη συμφωνία στη Βουλή, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να υπάρξουν οικονομικά ανταλλάγματα από τους εταίρους για την ψήφιση της συμφωνίας, ενώ διέψευσε ότι εξετάστηκε πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών.
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρό βρέθηκε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του
10:45
Συμφωνία 3,9 δισ. ευρώ για κέντρο τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI στο Σίδνεϊ
10:44
Η Όπρα Γουίνφρεϊ επαινεί την απόφαση της Αυστραλίας να απαγορεύσει τα social media για παιδιά
10:44
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική - Που παραμένουν προβλήματα από την κακοκαιρία Byron
10:39