Λεβέντης: Εξεταστική για τη συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ
Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την απόδοση ευθυνών ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος εξαπέλυσε «βολές» κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.
Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
«Βλέπω δικαστήρια στο μέλλον», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
«Εγώ τον ρώτησα τον Κοτζιά στη Βουλή: "έχεις απόφαση συμβουλίου αρχηγών ή δημοψήφισμα;" και μου απάντησε "όχι" και τότε εγώ του είπα "έκανες ό,τι σου κατέβασε η γκλάβα σου"» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.
Όπως τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ «τους προκάλεσα: αν έχετε επιχειρήματα κατεβείτε στο λαό και πείστε τον».
Όσον αφορά την απόφαση του Eurogroup ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «δεν θα μειωθεί ούτε ένα ευρώ το χρέος, μόνο επιμήκυνση αποπληρωμών θα γίνει. Αυτή η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό, δεν είναι επίτευγμα. Δεν θα άφηναν την Ελλάδα να πτωχεύσει».
Μήνυμα 112 για πυρκαγιά στην Κρήνη της Λάρισας - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
17:33
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα για την αργία του Δεκαπενταύγουστου
17:29
Πυκνώνει το μυστήριο με τον Χαμενεΐ: Ο Πεζεσκιάν τον συνάντησε χωρίς να τον δει, μόνο τον άκουγε
17:20
ΗΠΑ: Οριακή αύξηση στις 199.000 για τις αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας- 202.000 προέβλεπαν οι αναλυτές
17:16