ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: Νίκη ιστορικής σημασίας για τη χώρα μας οι αποφάσεις του Eurogroup

Φλαμπουράρης: Νίκη ιστορικής σημασίας για τη χώρα μας οι αποφάσεις του Eurogroup
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νίκη ιστορικής σημασίας για τη χώρα μας χαρακτηρίζει τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο πρόσφατο Eurogroup, ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. 

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News», «η Ελλάδα καταφέρνει επιτέλους να σταθεί μόνη στα πόδια της και να ξεφύγει από την επιτροπεία που την είχαν θέσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ» και «πλέον, θα μπορούμε να κατευθύνουμε τα υπερπλεονάσματα όπου κρίνουμε εμείς, και φυσικά η στόχευση είναι να δοθούν σε όσους συμπολίτες μας τα έχουν περισσότερο ανάγκη, σε αυτούς που επλήγησαν στον μέγιστο βαθμό από τα μνημόνια».

Ο κ. Φλαμπουράρης σημειώνει, ότι η κυβέρνηση γράφει «τις πρώτες σελίδες της Αριστεράς του 21ου αιώνα. Εμείς ποτέ δεν θα πιστέψουμε ότι η κοινωνική αδικία είναι φυσιολογική και αμάχητη».

Αναφερόμενος, τέλος, στο «Μακεδονικό», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο φασισμός, ο ρατσισμός και η πατριδοκαπηλία κατοικούν πολύ εύκολα «στην αγραμματοσύνη» και στις «θυμικές» αναγνώσεις μιας δήθεν πραγματικότητας. «Θεωρώ εγκληματικό από μέρους της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής να προσπαθούν και μάλιστα με ψέματα, διαστρεβλώσεις και ό,τι άλλο τους βολεύει, να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες και την άγνοια καλόπιστων ανθρώπων μόνο και μόνο για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη» τονίζει.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ