ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Καμμένος: Τσίπρας και Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση

Δ. Καμμένος: Τσίπρας και Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έλθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με την πΓΔΜ για το ονοματολογικό, όπως υποστήριξε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας την Τρίτη στον ΣΚΑΙ, τόνισε πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλώνων, διαβεβαίωσε σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει.

«Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη», φέρεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Καμμένος, προσθέτοντας πως στην ΚΟ είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καμμένο, «την Τετάρτη αναμένουμε από την Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδας - Αυστραλίας μία τεκμηρίωση ιστορικών, που μου την έστειλε ο Πρόεδρος κ. Μιχαλόπουλος, βάσει της οποίας, η σύμβαση μπορεί να κηρυχθεί άκυρη διότι πρέπει να κηρυχθεί πρώτα άκυρη η Σύμβαση του Βουκουρεστίου για να υπογραφεί αυτή που υπέγραψαν στις Πρέσπες. Θα έχουν πλήρη νομική και ιστορική τεκμηρίωση. Το λέω για να καταλάβουμε ότι δίνεται ένας αγώνας, δεν είπα τυχαία ότι δεν έχει ισχύ η υπογραφή του κ. Κοτζιά, διότι η κυβέρνηση μας έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην την κυρώσει στην Ελλάδα και εσείς κάνετε τσάμπα δουλειά κ. Ζάεφ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ