ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν παραιτείται από Αντιπρόεδρος της Βουλής ο Δ. Καμμένος

Δεν παραιτείται από Αντιπρόεδρος της Βουλής ο Δ. Καμμένος
(Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

 Πυρ και μανία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ο Δημήτρης Καμμένος, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να μην παραιτείται από το αξίωμα του αντιπροέδρου της Βουλής πριν δει τις πενήντα υπογραφές στην πρόταση μομφής εναντίον του. 

Ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που διαγράφηκε από το κόμμα του μόλις είπε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ διαψεύδει ότι υπήρξε τηλεφώνημα –τελεσίγραφο από τον Πρόεδρο της Βουλής να υποβάλλει την παραίτησή του εντός της ημέρας.

Από το περιβάλλον του επισημαίνουν πως το θέμα, που εξελίσσεται σε πονοκέφαλο για την κυβέρνηση, τέθηκε στη χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων από τον ίδιο τον κ. Βούτση. Πρόθεση ωστόσο, τόσο του Προεδρείου της Βουλής είναι να μην κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον του, καθώς θα έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και δεν θα αφορά σε πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του. Ο ίδιος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε ενημερώσει από την περασμένη Παρασκευή με σχετική επιστολή τον Νίκο Βούτση πως πρόθεσή του είναι να διευκολύνει τις διαδικασίες.

Η «έξωση» ωστόσο, με αριθμό πρωτοκόλλου που ήρθε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να «αδειάσει» άμεσα το γραφείο του, τον εξόργισε με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί πριν δει ποιοι θα υπογράψουν την πρόταση μομφής εναντίον του και το σκεπτικό που σε αυτή θα αναπτύσσεται. Αμέσως μετά, όπως όλα δείχνουν θα υποβάλλει την παραίτησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ