Κοτζιάς: Οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας σε εξέλιξη
Για «οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας» που βρίσκεται «σε εξέλιξη» κάνει λόγο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό.
Και, όπως αναφέρει, «με τα λεφτά ολιγαρχών και τρίτων παραγόντων». Συμπληρώνει δε: «Κάποιοι έχουν σε τέτοια σχέδια μεγάλη παράδοση».
Νωρίτερα, κυβερνητικοί κύκλοι, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λαζαρίδη , εξαπέλυσαν «πυρά», κάνοντας λόγο για σχέδιο «νέας αποστασίας» το οποίο απεργάζονται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι ισχυρίζονται ότι ο λόγος είναι προφανής. «Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κ. Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη» τονίζουν οι ίδιες πηγές, συμπληρώνοντας: «Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες».
Την ίδια ώρα, οι εν λόγω κύκλοι καλούν τον κ. Λαζαρίδη να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, εάν αποτελεί «ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».
Πιερρακάκης: Πώς λειτουργεί ο Κουμπαράς για τη νέα γενιά - «1 ευρώ βάζει ο γονιός, 1 ευρώ το κράτος»
12:05
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Ρω και την Στρογγυλή - Ενημερώθηκε για τα έργα στα νησιά
11:54
Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσαρά: Νεκρή 87χρονη που παρασύρθηκε από το αγροτικό του γιου της
11:38
Ουκρανία: Ρωσικά πλήγματα σε δύο φορτηγά πλοία – 230 drones κατέρριψε η Μόσχα
11:32