Ζουράρις: Θέλω δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, αλλά δεν φεύγω από την κυβέρνηση
Σύγχυση φαίνεται ότι έχει προκληθεί στις τάξεις των ΑΝ.ΕΛ. μετά και την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες, κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι, ο οποίος είπε την Πέμπτη πως κινείται προς τη διενέργεια δημοψηφίσματος.
«Ως Κρητομακεδόνας δεν θα δεχθώ τον όρο Μακεδονία. Κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ασχέτως αν η κοινωνία είναι καλή στα πλαίσια της πολιτικής χρεωκοπίας που μας είχαν φτάσει οι προηγούμενοι», δήλωσε ο κ. Ζουράρις μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6 FM».
Ερωτηθείς αν θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση για το Σκοπιανό αρχικά αστειεύτηκε ότι «δεν έχω κάνει γενική συνέλευση με τον εαυτό μου».
Ωστόσο, στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να φύγω. Υπάρχει ένα θέμα το Μακεδονικό με το οποίο εγώ διαφωνώ. Εγώ θα το καταψηφίσω όπως το λέω από το 1992».
Σε διαδικασία αξιολόγησης οι αιτήσεις αναπληρωτών για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία - Τα επόμενα βήματα
04:00
Οι δύο αλλαγές στον ΦΠΑ που φέρνουν ελαφρύνσεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων
03:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης
02:00
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και σήμερα 28 Αυγούστου
01:00