Ζουράρις: Θέλω δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, αλλά δεν φεύγω από την κυβέρνηση
Σύγχυση φαίνεται ότι έχει προκληθεί στις τάξεις των ΑΝ.ΕΛ. μετά και την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες, κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι, ο οποίος είπε την Πέμπτη πως κινείται προς τη διενέργεια δημοψηφίσματος.
«Ως Κρητομακεδόνας δεν θα δεχθώ τον όρο Μακεδονία. Κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ασχέτως αν η κοινωνία είναι καλή στα πλαίσια της πολιτικής χρεωκοπίας που μας είχαν φτάσει οι προηγούμενοι», δήλωσε ο κ. Ζουράρις μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6 FM».
Ερωτηθείς αν θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση για το Σκοπιανό αρχικά αστειεύτηκε ότι «δεν έχω κάνει γενική συνέλευση με τον εαυτό μου».
Ωστόσο, στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να φύγω. Υπάρχει ένα θέμα το Μακεδονικό με το οποίο εγώ διαφωνώ. Εγώ θα το καταψηφίσω όπως το λέω από το 1992».
SPONSORED
Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς των Νήσων Τσάγκος παρακάμπτοντας τους Βρετανούς
23:25
Η ακρίβεια βαρόμετρο στο δρόμο προς τις κάλπες - Η δύσκολη εξίσωση και ο... πληθωρισμός προτάσεων
23:15
Τραμπ στο Axios: «Τηλεφωνώ αυτή τη στιγμή στον Νετανιάχου για να μην επιτεθεί στο Ιράν»
23:13
«Είτε είσαι ηλίθια, είτε διεφθαρμένη» - Οργισμένος Τραμπ με δημοσιογράφο, διέκοψε συνέντευξή στο NBC
23:09