ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά της συναίνεσης με ΣΥΡΙΖΑ Γεωργιάδης, Τζιτζικώστας, υπό προϋποθέσεις λέει ο Μητσοτάκης

Κατά της συναίνεσης με ΣΥΡΙΖΑ Γεωργιάδης, Τζιτζικώστας, υπό προϋποθέσεις λέει ο Μητσοτάκης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Με δεδομένο ότι έχει κλείσει η συμφωνία με την εταιρία που θα αναλάβει τα διαδικαστικά, αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, ξεκινά και πάλι ο προεκλογικός αγώνας στη ΝΔ με τους υποψηφίους να αρχίζουν και περιοδείες, ομιλίες και συνεντεύξεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, o oποίος περιοδεύει στη Δράμα και το βράδυ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σε άρθρο του στα «Νέα» θέτει τρεις προϋποθέσεις για συναίνεση σε ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση. Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει πως είναι υπέρ της ευρύτερης δυνατής πολιτικής συναίνεσης στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα και τονίζει πως θα πρέπει να πεισθεί ότι οι προθέσεις της Κυβέρνησης είναι ειλικρινείς, ζητά να υπάρξει αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ξεκαθαρίζει πως για να υπάρξει αυτή η συναίνεση η αντιπολίτευση θα πρέπει να συμμετέχει στη σύνταξη και την εποπτεία υλοποίησης ενός κοινού σχεδίου αντιμετώπισης της κρίσης και εξόδου από αυτήν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του ξεκαθαρίζει πως η ΝΔ δεν πρέπει να δώσει καμία συναίνεση στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως λέει δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πρέπει να φύγει. Ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος προετοιμάζει νέα περιοδεία σε όλη τη χώρα , εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση στην κυβέρνηση για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνεχίζει να κινείται κυρίως σε επίπεδο κοινοβουλίου και ήταν χαρακτηριστική η παρέμβασή του στη συζήτηση στη Βουλή όπου έκλεισε κάθε σενάριο συναίνεσης όσον αφορά τη στήριξη της ΝΔ στα σκληρά μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος ο Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα το μεσημέρι συνομίλησε και απάντησε σε ερωτήσεις το κόσμου στο facebook. Ο κ. Τζιτζικώστας τάσσεται κατά οποιαδήποτε συναίνεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ παρά μόνο για τα μεγάλα εθνικά θέματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ